header app

Oma sovelluksesi: Michelin TruckFly

Julkaistu 21. toukokuuta 2024 - 3 minuutti(a) luettu

Kuorma-autonkuljettajat voivat nyt käyttää Truckfly by MICHELIN -sovellusta, joka auttaa löytämään parhaat paikat ja tiedot tien päällä kaikkialla Euroopassa. Grégoire Rosay, Truckflyn toimitusjohtaja paljastaa, kuinka tästä sovelluksesta tulee tärkeä voimavara firmoille, jotka pyrkivät pitämään huolta kuljettajistaan.

 

Discover Truckfly, an initiative led by Grégoire Rosay

Grégoire Rosay Truckfly CEO

Grégoire Rosay, CEO/Truckfly 


Mikä Truckfly on?

Esittelyssä Truckfly by Michelin, sovellus, joka auttaa kuljettajia nauttimaan ongelmattomista matkoista. Ilmainen sovelluksemme on suunniteltu ammattikuljettajille, ja se kertoo muutakin kuin parhaat paikat reitillä. Kyse on elämänlaadun parantamisesta tienpäällä. Se kattaa 44 maata ja 330 000 käyttäjää, ja se on ammattikuljettajien mobiiliapulainen, joka täyttää kaikki tarpeet. Sovelluksesta löytää levähdyspaikkoja, palveluita ja paljon muuta, mikä säästää aikaa matkareittejä suunniteltaessa.

Lataa TruckFly By Michelin

truckfly cta download app fi

  1. Palvelut käden ulottuvilla: Truckfly ohjaa tehokkaasti puhtaisiin suihkuihin, laadukkaisiin moottoritieravintoloihin ja turvallisiin pysäköintipaikkoihin, jotta matka sujuisi mukavasti.
  2. Pysy kärryillä liikennepäivityksistä: Truckfly toimittaa reaaliaikaisia liikennetietoja ja varmistaa niiden täsmällisyyden yhteistyössä luotettavien toimijoiden kanssa.
  3. Helpotusta pysäköintiin: Truckflyn pysäköintiominaisuus tekee vapaana olevien paikkojen löytämisestä stressitöntä ja kätevää.
  4. Lääkärin apua tarvittaessa: DocStopin kanssa yhteistyötä tekevän Truckflyn kautta pääset helposti hoitopalveluihin helpottamaan hyvinvointiasi tienpäällä.
  5. Kattava resurssikeskus: Truckfly virtaviivaistaa matkasi käytännöllisillä yksityiskohdilla eri aukioloajoista Wi-Fi:n saatavuuteen.

Se ei ole vain sovellus, vaan kuljettajan luottoratkaisu sujuvampaan matkaan.

"Kerro työntekijöillesi Truckfly-sovelluksesta nyt ja auta heitä säästämään aikaa samalla kun he pitävät huolta itsestään!" - Grégoire Rosay

Truckfly lukuina

Truckfly lukuina

truckfly in numbers new

Miksi kuorma-autonkuljettajien työolojen parantaminen on kaluston hoitajien prioriteetti?

Kansainvälisen tiekuljetusliiton (IRU) mukaan ammattirahdinkuljettajista on maailmanlaajuisesti huomattava pula, sillä täyttämättä on yli 2,6 miljoonaa työpaikkaa.

Tämä puute johtuu monista tekijöistä, mukaan lukien taloudelliset, demografiset ja sääntelylliset syyt. Lisäksi yhä useammat kuljettajat joutuvat kiinnittämään huomionsa "viimeisen kilometrin" jakeluun vastauksena sähköisen kaupankäynnin kasvaviin vaatimuksiin.

Vaikka tällaisen siirtymän tarkoituksena on parantaa työn ja yksityiselämän tasapainoa, se on myös herättänyt huolta turvallisuudesta ja työoloista. Me Truckflylla olemme omistautuneet käsittelemään ja parantamaan näitä asioita hyödyttääksemme koko alaa!

 

Lataa TruckFly By Michelin

truckfly cta download truckfly fi

 

Truckfly by Michelin on 330 000 aktiivisen käyttäjän käytössä Euroopassa vuosittain. Sovellus tunnetaan nyt kaikkialla maailmassa! Oletko siis seuraava kalustonhoitaja, joka käyttää sitä ja parantaa työntekijöiden työoloja parhaalla kuljettajien sovelluksella?

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+