Palvelut – maansiirto ja teollisuus

Älä jätä mitään sattuman varaan

Kun valitset Michelinin maansiirto- ja teollisuusajoneuvojesi rengasvarustukseksi, valitset renkaat, joiden suorituskyky tunnetaan kaikkialla maailmassa. Samalla saat mahdollisuuden hyödyntää asiantuntijoidemme neuvoja, sillä he ovat lähelläsi kentällä ja tukenasi kaikilla alueilla, jotka liittyvät renkaisiin ja niiden käyttöön työmailla. Näin optimoit renkaiden käytön.

Michelinin valinta tarkoittaa pääsyä monenlaisiin palveluihin, joilla kaikilla on sama tavoite: varmistaa, että korkean teknologian omaavien Michelin-renkaiden potentiaali hyödynnetään täysimääräisesti joka päivä.

Parempi renkaiden ylläpito renkaiden koko käyttöiän ajan, kaikkien kalustosi renkaiden hallinta älykkäiden ratkaisujen avulla, käytettyjen renkaiden käsittely ja kierrätys ... Kaikki nämä ovat Michelinin ja kumppaneidemme palveluja ympäri maailmaa.

MICHELIN® TIRE CARE TPMS

Parempi turvallisuus, parempi luotettavuus, enemmän säästöjä

Picto michelin tirecare tpms b Construction and Industry

Haluatko luotettavan ratkaisun renkaiden seurantaan 24 tuntia vuorokaudessa ja siten välttää suunnittelemattomat pysähdykset, jotka häiritsevät toimintaasi ja lisäävät huoltolaskujasi?

Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR
 

Online-hakutyökalulla voit selvittää suositellut rengaspaineet maansiirto- ja teollisuuskoneidesi renkaille.

Käytettyjen renkaiden kierrätyksen ja hyödyntämisen hallinta

Käytettyjen renkaiden kierrätys ja hyödyntäminen

Michelin tukee ja auttaa käytettyjen renkaiden keräyksen ja kierrätyksen järjestelmien kehittämisessä mahdollisuuksien mukaan. Useat teollisuudenalat ympäri maailmaa ovat käyttäneet käytettyjä renkaita vaihtoehtoisena polttoaineena lämpövoimaloiden, teollisuuskattiloiden, polttouunien, sementtitehtaiden jne. uuneissa. Yhdysvalloissa yli 150 miljoonaa rengasta on hyödynnetty ja käytetty energiantuotannossa kymmenen viime vuoden aikana.

Käytetyille renkaille on löytynyt myös monia muita sovelluksia: niitä on sisällytetty vedenpitäviin rakenteisiin, käytetty täyteaineena maanrakennustöissä tai hyödynnetty meluvalleissa, ja ne tarjoavatkin raaka-aineena lukuisia etuja. Käytettyjä renkaita löytyy myös tienpäällysteistä, mikä lisää teiden kestävyyttä ja vähentää liikennemelua.

Korjauskelpoiset renkaat

Kaikki maansiirto- ja teollisuusrenkaat voidaan korjata, jos ne ovat vaurioituneet. Korjaukset saa suorittaa vain Michelinin valtuuttama ammattilainen. Korjauksen avulla voit pidentää renkaan käyttöikää.

 

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+