FI Background photo mining 10 Mining and quarries

Palvelut – kaivokset ja louhokset

Kun palvelut synnyttävät tuottavuutta

Kun valitset Michelinin työkoneidesi rengasvarustukseksi, valitset renkaat, joiden suorituskyky tunnetaan kaikkialla maailmassa. Samalla saat mahdollisuuden hyödyntää asiantuntijoidemme neuvoja, sillä he ovat lähelläsi kentällä ja tukenasi kaikilla alueilla, jotka liittyvät renkaisiin ja niiden käyttöönottoon työmailla. Näin optimoit renkaiden käytön.

Michelinin valinta tarkoittaa pääsyä monenlaisiin palveluihin, joilla kaikilla on sama tavoite: varmistaa, että korkean teknologian omaavien Michelin-renkaiden potentiaali hyödynnetään täysimääräisesti joka päivä.

Renkaiden todellisten ajo- ja käyttöolosuhteiden analysointi työmaalla, renkaiden etähallinta ja ylläpito koko niiden elinkaaren ajan, ajoneuvokantojen renkaiden hallinta, käytettyjen renkaiden käsittely ja talteenotto – nämä ovat Michelinin ja sen kumppaneiden tarjoamia palveluja ympäri maailmaa.

Picto michelin tirecare tpms quarry Construction and Industry

MICHELIN® TIRE CARE TPMS

Parempi turvallisuus, parempi luotettavuus, enemmän säästöjä
Ratkaisu renkaiden lämpötilan ja paineen valvontaan.
Saatavana pieniin kaivos- ja louhoskohteisiin.

Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR

Verkkohakutyökalusi löytääksesi oikeat ilmanpaineet rakennuskoneen renkaillesi.

Kestävyys, vanhojen renkaiden kierrätyksen ja hyödyntämisen hallinta

Työkalut kestävyyden parantamiseksi

Michelinin maansiirtorenkaiden tiimillä on myös neuvoa-antava rooli, jonka tavoitteena on auttaa kumppaneitaan ympäristöjalanjäljen pienentämisessä. Michelinin kenttäasiantuntijoilla on työkalu, jolla voidaan arvioida renkaidesi hiilijalanjälki mittaamalla parametreja, kuten koneiden todelliset kuormat, reittiprofiilit (nousut, laskut, mutkat jne.) ja ajosyklit (kiihdytykset, jarrutukset jne.).

MEMS:n avulla (katso edellä) voit hallita renkaan painetta ja lämpötilaa reaaliaikaisesti etänä. Se auttaa optimoimaan renkaiden käytön, vähentää koneiden seisokkeja työmaalla, vähentää renkaiden huollosta aiheutuvia rasituksia ja varmistaa paremman turvallisuuden käyttäjille.

Kun nämä työkalut ovat palveluksessasi, renkaasi kestävät pidempään ja ympäristöjalanjälkesi pienenee.

Käytettyjen renkaiden kierrätys ja hyödyntäminen

Michelin tukee ja auttaa käytettyjen renkaiden keräyksen ja kierrätyksen järjestelmien kehittämisessä mahdollisuuksien mukaan. Maansiirtorenkaita voidaan niiden koosta riippuen käsitellä samoilla talteenottokanavilla kuin kaikkia muita renkaita. Useat teollisuudenalat ympäri maailmaa ovat käyttäneet käytettyjä renkaita vaihtoehtoisena polttoaineena lämpövoimaloiden, teollisuuskattiloiden, polttouunien, sementtitehtaiden jne. uuneissa. Yhdysvalloissa yli 150 miljoonaa rengasta on hyödynnetty ja käytetty energiantuotannossa kymmenen viime vuoden aikana.

Käytetyille renkaille on löytynyt myös monia muita sovelluksia: niitä on sisällytetty vedenpitäviin rakenteisiin, käytetty täyteaineena maanrakennustöissä tai hyödynnetty meluvalleissa, ja ne tarjoavatkin raaka-aineena lukuisia etuja. Käytettyjä renkaita löytyy myös tiepäällysteistä, mikä lisää teiden kestävyyttä ja vähentää liikennemelua.

Korjauskelpoiset renkaat

Kaikki maansiirto- ja teollisuusrenkaat voidaan korjata, jos ne ovat vaurioituneet. Korjaukset saa suorittaa vain Michelinin valtuuttama ammattilainen. Korjauksen avulla voit pidentää renkaan käyttöikää.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+