mems4 keyvisual overlay

MICHELIN® MEMS®4

Reaaliaikainen yhteys, maksimaalinen suojaus!

pneu minning MICHELIN XDR3

FI Edito xdr3 at work Mining and quarries

pneu minning MICHELIN XDR3

TÄYDELLINEN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

MEMS®4 on tehokas seurantatyökalu renkaille ja niiden käyttöolosuhteille. Sen tekniset ominaisuudet, innovatiiviset laitteet ja helppo liitettävyys parantavat kannattavuutta ja vähentävät seisokkeja suojaamalla työntekijöitäsi, renkaitasi ja laitteitasi.

MEMS®4 ON SUUNNITELTU:

  • Turvallisuuden parantamiseksi:

Voit hallita rengaspaineita etänä tietokoneen tai muun liitetyn laitteen avulla ja käyttää rengaspaine- ja lämpötilahälytyksiä onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja työntekijöiden suojaamiseksi.

  • Tuottavuuden parantamiseksi:

Eliminoi tarpeettomat työnseisaukset: pidä koneesi toimintakunnossa syklien optimoimiseksi, toimintojen jatkuvuuden takaamiseksi ja suunnittelemattomien huoltotöiden aiheuttamien työnseisausten vähentämiseksi.

  • Kustannusten säästämiseksi:

Säästä aikaa ja rahaa: valvo renkaiden tilaa ohjauskeskuksesta säästääksesi resursseja, vähentääksesi seisokkeja ja pidentääksesi renkaidesi käyttöikää vähentämällä ennenaikaisia vikoja.

  • Koneiden käytettävyyden parantamiseksi:

Suunnittele renkaiden huolto nopeasti ja tehokkaasti rengaspaineiden ja lämpötilojen jatkuvan valvonnan sekä ajoneuvojen geopaikannuksen avulla.

edito xdr3 at work mining and quarries

RENKAIDEN SEURANTA JA RENKAIDEN JA NIIDEN KÄYTTÖOLOSUHTEIDEN VALVONTA :

TOIMINNOT:
Suojaa kalustoasi ja valvo renkaitasi TPMS:n, GPS:n ja kiihtyvyysmittarien avulla.

RENKAAT:
Saat enemmän irti kalustostasi varustamalla se antureilla, lähettimillä, antenneilla, mobiililla tietojen raportointijärjestelmällä ja RFID-lukijalla, jotka kaikki on yhdistetty verkkopohjaiseen ohjelmistoalustaan.

LIITETTÄVYYS:
Integroi teknologasi helposti tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla saatavilla oleviin reaaliaikaisiin hälytyksiin, jotka voidaan mukauttaa kaikkiin verkkokokoonpanoihin

MICHELIN® MEMS®4 TOIMINNASSA

MICHELIN® MEMS® EVOLUTION 4 - Improving your efficiency easier than ever before.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+