Miksi valita Michelin?

Haluamme tarjota parempaa liikkuvuutta kaikille yritysasiakkaille

Michelin on sitoutunut olemaan kestävän liikkuvuuden kumppanisi

Tavara- ja henkilöliikenteessä, maansiirtourakoinnissa, materiaalinkäsittelyssä, kaivostoiminnassa ja maanviljelyssä sekä monella muulla alalla. Oletko yritysasiakas? Liiketoiminta-alueestasi riippumatta Michelin tarjoaa sinulle valikoiman sopivia tuotteita ja palveluja. Michelin on työskennellyt yritysasiakkaiden parissa yli vuosisadan ajan turvallisemman, puhtaamman, helpommin saatavilla olevan ja tehokkaamman liikkuvuuden tarjoamiseksi. Tutkimus- ja kehitysosastomme ajavat tätä kehitystä eteenpäin. He hyödyntävät kaiken kokemuksensa ja innostuksensa kehittääkseen  tekniikoita, jotka vastaavat jatkuvasti kasvaviin suorituskykyvaatimuksiin. 

Innovaatiot ovat keskeisiä tavoitteidemme kannalta, ja Michelin-konserni käyttää kaiken tietotaitonsa varmistaakseen tuotteidensa pitkäikäisyyden, turvallisuuden ja liikkuvuuden. Näin kaikki yritysasiakkaamme voivat valita renkaat, jotka on suunniteltu vaativimpien suorituskykystandardien mukaisesti ja rakennettu kestämään. Michelin työskentelee rinnallasi yrityksesi tuottavuuden lisäämiseksi: kestävien ja luotettavien monipuolisten renkaiden avulla ajat pidempään ja turvallisemmin. Michelinin avulla voit tehdä yrityksen taloudellisten tavoitteiden mukaisen valinnan ja samalla säästää polttoainetta täysin uudella tavalla. 

Kun valitset Michelinin, saat käyttöösi joukon ensiluokkaisia palveluja, jotka lisäävät yrityksesi tuottavuutta ja parantavat sen tuloksia: rengaspaineenhallinta-, huolto- ja tukiratkaisut, puhumattakaan useista uusista älykkäistä rengasteknologian edistysaskeleista.

Oletko raskaiden kuorma-autojen, linja-autojen tai työmaa-ajoneuvojen operaattori, kalustopäällikkö tai kuljettaja? Työskenteletkö tavara- tai henkilöliikenteessä, maataloudessa, kaivostoiminnassa, louhinnassa tai muulla teollisuudenalalla?  Siinä tapauksessa voit hyödyntää Michelinin innovatiivisia palveluja. Tehokkaat työkalumme helpottavat päivittäistä liiketoimintaasi, säästävät aikaa, optimoivat organisaatiosi kustannuksia ja parantavat niiden hallintaa samalla, kun ne tekevät toiminnastasi turvallisempaa. Hyödynnä kaikkien kumppaneiden, kuten Sascarin ja Masternautin, ekosysteemin asiantuntemusta. Ne ovat nopeasti kasvavia yrityksiä, jotka tarjoavat yhä innovatiivisempia ratkaisuja.

Ympäristö on tänään tärkeä asia meille kaikille ja se on keskeinen parannettava aihealue. Michelin on vuosien ajan työskennellyt päivittäin vähentääkseen ympäristöjalanjälkeään. Tiimimme työskentelevät päivittäin maanviljelijöiden kanssa kehittääkseen maaperälle ja maatiloille ystävällisempää teknologiaa.

Autamme kuljetusliikkeitä vähentämään hiilidioksidipäästöjään ja polttoaineenkulutustaan renkailla, joilla on alhainen vierintävastus. Suunnittelemme pitkäikäisiä renkaita, jotka voidaan käyttää niiden lakisääteiseen kulumisrajaan asti * ja sen jälkeen pinnoittaa uudelleen. Tämä on yksi tärkeimmistä tavoista, joilla Michelin huolehtii resurssien kulutuksen vähentämisestä. Uusi tapa saavuttaa kestävä liikkuvuus.


* vaihtelee toimialoittain ja maittain 

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (service for Mining)

Edito image sustainable Help and Advice

Anna yrityksellesi lisää vetotehoa Michelinin avulla, joka auttaa pitämään ajoneuvosi jatkuvasti liikenteessä kaikissa olosuhteissa ja kaikilla säillä. Tehoa, jossa yhdistyvät tuottavuus ja suorituskyvyn voima. 

Kun valitset Michelinin, valitset turvallisuuden ja mielenrauhan.
 

FI michelin logo fi

Michelin-konserni

Renkaiden lisäksi Michelin-yhtymä on asiantuntija monella muulla alalla.

FI michelin in finland

Michelin Pohjoismaissa

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+