Michelin Suomessa

Michelinin päämääränä on yhtiön perustamisesta asti ollut edistää ihmisten, tavaroiden ja palveluiden vapaata liikkuvuutta ja laajemmassa mielessä yhteiskunnan kehitystä. Tämä sitoumus, joka heijastuu kaikissa tuotteissamme - renkaissa, kartoissa ja opaskirjoissa - on kiteytetty lauseeseen "Michelin viitoittaa tietä".

Michelin on yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Se on kansainvälinen yritys, jolla on yli 115 000 työntekijää eri puolilla maailmaa.
Michelinin pohjoismaiseen organisaatioon kuuluvat Ruotsi, Suomi, Norja ja Tanska, ja harjoitamme myyntitoimintaa myös Islannissa ja Färsaarilla.  Henkilöstömäärämme Pohjoismaissa on lähes 200. 

Pohjoismainen pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, jossa on noin 60 työntekijää.  Eri tukitoiminnot, kuten talous-, tieto- ja henkilöstöhallinto, hoidetaan pääkonttorilta käsin. Pääkonttorille on keskitetty myös markkinointi, myynti, viestintä sekä asiakaspalvelukeskus, joka palvelee pohjoismaisia asiakkaitamme heidän omalla kielellään.

MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 STOCKHOLM

Michelinin pohjoismainen keskusvarasto sijaitsee Kungälvissä Göteborgissa, mistä renkaat toimitetaan koko Pohjoismaiden markkinoille. Keskusvarastolla työskentelee noin 75 henkilöä varastoinnin ja logistiikan parissa.

Myyntiorganisaatioomme kuuluu yli 80 henkilöä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+