background agro full agriculture
background agro full agriculture

MAATALOUS

Michelin, liikkuvuuskumppanisi maaperän suojelussa

Löydä oikea maatalousrengas

Sinun on valittava jokin kenttä
Virheellinen hakuehto, yritä uudelleen

Maanviljelijän käyttökokemuksia Johan Levy, Kalsbøl, Tanska

Viljelijät kertovat kokemuksistaan

Osaaminen tulee pellolta

Kaksi hollantilaista, isä ja poika, kertovat, miten Michelin tukee maanviljelijöiden asiantuntemusta ja työtä tuoton parantamiseksi ja tuottavuuden optimoimiseksi.

tyre-pressure

Laske oikea rengaspaine

Maksimoi satotuotto ja renkaiden käyttöikä työskentelemällä aina oikealla paineella

contact-us-white

Palvelut ja ratkaisut

Tutustu palveluihimme ja työkaluihimme, jotka tukevat sinua päivittäisessä maatilan hoidossa ja maaperän suojelussa.

Muut maanviljelijät kertovat:

MICHELIN AXIOBIB - Témoignage - Durabilité des pneus, performance et respect des sols (FR)

Ranskalainen viljelijä Vincent Barbeau jakaa kokemuksensa MICHELIN AXIOBIB -renkaista, jotka tarjoavat erinomaisen vetotehon, maaperän säästön, pitkän kestoiän, paremman tuottavuuden sekä polttoainetalouden.

MICHELIN XEOBIB - Témoignage - Confort et longévité des pneus Made in France (FR)

Ranskalainen Mickaël Chardin jakaa kokemuksensa MICHELIN XEOBIB -renkaista, jotka tarjoavat työskentelymukavuutta, hyvää käsiteltävyyttä, pitkän käyttöiän ja säästävät maaperää.

Background Photo Agricultural world Agriculture

Työskenteletkö maataloudessa viljantuottajana tai karjankasvattajana? Vai työskenteletkö puuteollisuudessa, taimitarhassa, viheralueiden kunnossapidossa tai kenties hedelmätarhassa tai puutarhaviljelyssä? Michelin on tarjonnut asiantuntemustaan maatalouden ammattilaisille jo yli vuosisadan ajan. Viimeisimmät innovaatiomme auttavat vähentämään maaperän tiivistymistä ja suojelemaan ympäristöä. Autamme sinua optimoimaan käyttökustannuksesi etenkin polttoainesäästöjen avulla ja parantamaan satotuottoa vähentämällä maaperän tiivistymistä.

Maatalouden monimuotoisuuden takia meidän on voitava vastata kaikkiin alan ammattien haasteisiin, olipa sitten kyse yksityisestä maatalousyrittäjästä, maatalousosuuskunnasta tai yhtiömuotoisesta maatalousyrityksestä.

Haluamme aina tarjota käyttöolosuhteisiin parhaiten soveltuvat renkaat sekä oikean teknologian, esimerkkinä matalapainerenkaamme. Nämä ratkaisut parantavat kaikkien maatalouskoneidesi liikkuvuutta, kestävyyttä, vetotehoa ja käyttömukavuutta.

Michelinillä on kattava valikoima renkaita eri maatalouskoneisiin: traktorit, perävaunut, leikkuupuimurit, lannanlevittimet, kasvinsuojeluruiskut, säiliöautot tai korjuu-, käsittely- tai kunnossapitokoneet. Tarjoamme laajan kokovalikoiman ajoneuvokalustosi varustamiseksi, kuten 540/65R28, 650/65R38, 650/65R42, 600/65R28, 710/70R42.

Michelin-edustajamme ja käytännön vinkkimme sekä rengaspainelaskurit ja rengasvalitsimet tarjoavat sinulle henkilökohtaista, laadukasta palvelua. Käytössäsi on laaja jälleenmyyjäkumppaniemme verkosto, jonka tarjoama tuki ja palvelu tarjoavat mielenrauhaa.

Vastatkaamme yhdessä kestävän ja vastuullisen maatalouden haasteisiin!

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+