PALVELUT JA RATKAISUT

Michelin tarjoaa räätälöidyt valikoimat kaikkien yritysasiakkaiden tarpeisiin, kaikkiin maastoihin, kaikkialla Eurooppassa.

Michelin-konserni tarjoaa täyden valikoiman palveluja, jotka tuovat lisää mielenrauhaa ajosi aikana. Olitpa operaattori, kalustopäällikkö, raskaan kuorma-auton, linja-auton tai työmaa-ajoneuvon kuljettaja ja työskentelit sitten rahti- tai henkilöliikenteessä, maataloudessa, kaivosten tai louhosten hallinnossa tai missä tahansa muussa teollisuuden ammatissa. Paranna tehokkuutta ja turvallisuutta, karsi käyttökustannuksiasi ja tee yrityksestäsi kannattavampi.

Tutustu täysin räätälöityihin rengasrikkopalveluihimme, joita tukee Euroopan-laajuinen akkreditoitujen palveluntarjoajien verkosto. Tee arjestasi helpompaa kertyneiden kilometrien laskenta- ja optimointityökaluillamme. Varusta tiimisi älykkäillä ratkaisuilla, joiden avulla voit parantaa rengaspaineiden ja lämpötilojen hallintaa, seurata renkaiden kulumista ja tarkastaa ajoneuvosi helposti. Hyödynnä asiantuntijoiden tuki kaivostoimintojesi hallinnassa.

Michelin työskentelee kanssasi päivittäin parantaakseen yrityksesi yleistä suorituskykyä innovatiivisilla kuljettajille suunnatuilla koulutus- ja arviointiratkaisuilla sekä erityisesti liiketoiminta-alueellesi suunnitelluilla hallintatyökaluilla.

  PALVELUMME JA RATKAISUMME

edito photo truck service full help and advice

  TAVARAKULJETUKSIIN Palveluksessasi, missä tahansa oletkin!

edito picture services transport de personnes full people transport

HENKILÖKULJETUKSIIN Kuljeta matkustajiasi täysin rauhallisin mielin!

edito paysan et tracteur full help and advice

  MAATALOUTEEN Paranna satotuottoasi ja suojaa samalla maaperääsi.

edito worker on construction site full help and advice

  MAANSIIRTO JA TEOLLISUUS Muuta optimoitu rengashallinta tuottavuuden kasvuksi.

edito workers on a mining site full mining and quarries

  KAIVOKSET JA LOUHOKSET Parempi tuottavuus ja turvallisuus äärimmäisissä olosuhteissa.

Ohjeita ja neuvoja

Renkaat ovat ainoa kosketuspinta ajoneuvon ja tien välillä. Sen tähden on tärkeää pitää ne aina turvallisina ja toimintakuntoisina.

contact-us-white

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja Michelinin palveluista ja ratkaisuista, kirjoita meille.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+