wave5 innovative trucks header

Viisi maailman kekseliäintä kuorma-autoa

Julkaistu 17. maaliskuuta 2023 - 2 minuutti(a) luettu

Selaa läpi katsaukseemme alan kekseliäimpiin kuorma-autoihin. Päät kääntävissä tai palkintoja voittaneissa autoissa tai tuunatuissa klassikoissa on panostettu nettiyhteyksiin, innovatiiviseen muotoiluun ja käyttövoimavaihtoehtoihin matkalla tulevaisuuteen... Huomio, nämä kuorma-autot saavat sinut unelmoimaan!

copie de iveco s way 002

  • IVECO S-WAY

    • S-WAY vie nettiyhteydet uudelle tasolle: kehittynyt kuljettajan avustus tarjoaa tavanomaisesta erottuvan ajokokemuksen. Uusi MyIVECO EASY Way -sovellus perehdyttää kuljettajat yksinkertaistettuun ennakoivaan huoltoon, ja huippuluokan henkilökohtaiset palvelut optimoivat suorituskyvyn ja tehokkuuden.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

New MAN TGX

MAN toi kotiin kultaa! Vielä kahdesti!

International Truck of the Year (IToY) arvioi TGX-mallin teknisiä innovaatioita, mukavuutta, turvallisuutta, hiilijalanjälkeä, kokonaiskustannuksia (TCO) ja yleistä ajettavuutta ja valitsi sen 2021 ja 2022 vuoden kuorma-autoksi (International Truck of the Year). Yksinkertaistettuna se ”edisti osaltaan eniten maantiekuljetusten tehokkuutta”. TGX voitti myös iF Gold Design Award -palkinnon vauhdikkaasta ulkonäöstään sekä Red Dot -muotoilupalkinnon. Vaikuttavaa!

copie de mercedes benz genh2

Mercedes-Benz GenH2

  • Vuonna 2021 arvostettu Vuoden innovaatiokuorma-auton (International Truck of the Year (IToY) Truck Innovation Award) palkinto myönnettiin Mercedes-Benzin GenH2 -polttokennokuorma-autolle. Äärimmäisen tyylikkään ulkonäön ohella saksalainen vetykuorma-auto kulkee yhdellä täytöllä peräti tuhat kilometriä. Pidä silmällä asiakaskoeajojen alkua vuonna 2023!

copie de scania v8 770 super

  • Scania V8 770 SUPER eli Hybrid Elect

    • Tätä autoa ei turhaan kutsuta Maanteiden Kuninkaaksi! Scania 770S kehittää 770 hevosvoimaa ౼ samalla se lupaa merkittäviä polttoainesäästöjä! Malli on keventynyt 75 kiloa, ja siinä on kuulalaakeroitu kiinteägeometrinen turboahdin.

copie de tesla semi

Tesla semi

    • Elon Musk on taas valokeilassa valmistajan ensimmäisen rekkaveturin. Teslan mukaan se nopein, turvallisin ja kokonaiskäyttökustannuksiltaan edullisin kuorma-auto. Teslalle uskolliseen tyyliin tietysti 100-prosenttisesti sähkökäyttöinen.

liity yhteisöön!

Antamalla sähköpostiosoitteeni ja klikaamalla ”vahvista/subscribe”, annan suostumukseni Michelin Nordic AB:lle lähettää minulle viestintää, tarjouksia ja suosituksia. Voit aina peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla linkkiä, jonka löydät kunkin sähköpostin alareunasta. Alta voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Olet…
Olen ammattiautoilija, käytän renkaita ja rengaspalveluita töissäni Olen renkaiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä Muu
common.error.invalidField:This field is invalid
20 tai vähemmän Yli 20 En vastaa kalustosta yhtiössämme
common.error.invalidField:This field is invalid


Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö
Michelin Nordic AB ("Michelin") käsittelee henkilötietojasi (esimerkiksi yhteystietoja) rekisterinpitäjänä markkinointitarkoituksiin.
Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on antamasi suostumus.
Tietojen käyttö on varattu Michelinin työntekijöille.
Tämän puitteissa kerättyjä henkilötietoja säilytetään kunnes peruutat suostumuksesi. Tämä ei koske tietoja, joiden osalta sovellettava lainsäädäntö edellyttää pidempää säilytysaikaa.
Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, saada oikaistua ja korjattua mahdolliset väärät tai puutteelliset tiedot, vastustaa tietojesi käsittelyä ja rajoittaa tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Voit ottaa tietosuoja-asioissa ja oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Micheliniin tai sen tietosuojapäällikköön osoitteessa legal.general@michelin.com
Tarkempaa tietoa siitä, miten Michelin käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla osoitteessa https://www.michelin.fi/tietosuoja.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi). Lisätietoja oikeuksistasi saat vierailemalla Tietosuojavaltuutetun internet-sivuilla.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+