wave5 innovative trucks header

Viisi maailman kekseliäintä kuorma-autoa

Julkaistu 17. maaliskuuta 2023 - 2 minuutti(a) luettu

Selaa läpi katsaukseemme alan kekseliäimpiin kuorma-autoihin. Päät kääntävissä tai palkintoja voittaneissa autoissa tai tuunatuissa klassikoissa on panostettu nettiyhteyksiin, innovatiiviseen muotoiluun ja käyttövoimavaihtoehtoihin matkalla tulevaisuuteen... Huomio, nämä kuorma-autot saavat sinut unelmoimaan!

copie de iveco s way 002

  • IVECO S-WAY

    • S-WAY vie nettiyhteydet uudelle tasolle: kehittynyt kuljettajan avustus tarjoaa tavanomaisesta erottuvan ajokokemuksen. Uusi MyIVECO EASY Way -sovellus perehdyttää kuljettajat yksinkertaistettuun ennakoivaan huoltoon, ja huippuluokan henkilökohtaiset palvelut optimoivat suorituskyvyn ja tehokkuuden.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

 

New MAN TGX

MAN toi kotiin kultaa! Vielä kahdesti!

International Truck of the Year (IToY) arvioi TGX-mallin teknisiä innovaatioita, mukavuutta, turvallisuutta, hiilijalanjälkeä, kokonaiskustannuksia (TCO) ja yleistä ajettavuutta ja valitsi sen 2021 ja 2022 vuoden kuorma-autoksi (International Truck of the Year). Yksinkertaistettuna se ”edisti osaltaan eniten maantiekuljetusten tehokkuutta”. TGX voitti myös iF Gold Design Award -palkinnon vauhdikkaasta ulkonäöstään sekä Red Dot -muotoilupalkinnon. Vaikuttavaa!

 

copie de mercedes benz genh2

Mercedes-Benz GenH2

  • Vuonna 2021 arvostettu Vuoden innovaatiokuorma-auton (International Truck of the Year (IToY) Truck Innovation Award) palkinto myönnettiin Mercedes-Benzin GenH2 -polttokennokuorma-autolle. Äärimmäisen tyylikkään ulkonäön ohella saksalainen vetykuorma-auto kulkee yhdellä täytöllä peräti tuhat kilometriä. Pidä silmällä asiakaskoeajojen alkua vuonna 2023!

copie de scania v8 770 super

  • Scania V8 770 SUPER eli Hybrid Elect

    • Tätä autoa ei turhaan kutsuta Maanteiden Kuninkaaksi! Scania 770S kehittää 770 hevosvoimaa ౼ samalla se lupaa merkittäviä polttoainesäästöjä! Malli on keventynyt 75 kiloa, ja siinä on kuulalaakeroitu kiinteägeometrinen turboahdin.

copie de tesla semi

Tesla semi

    • Elon Musk on taas valokeilassa valmistajan ensimmäisen rekkaveturin. Teslan mukaan se nopein, turvallisin ja kokonaiskäyttökustannuksiltaan edullisin kuorma-auto. Teslalle uskolliseen tyyliin tietysti 100-prosenttisesti sähkökäyttöinen.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+