Mature male driver leaning on truck

white paper header

Mature male driver leaning on truck

Miten parhaat kuljettajat palkataan ja pidetään: 8 houkuttelevaa vihjettä!

Julkaistu 12. joulukuuta 2022 - 1 minuutti(a) luettu

Kilpailluilla työmarkkinoilla työntekijöiden rekrytointi ja vaihtuvuuden välttäminen ei ole helppo tehtävä. Tutustu 8 vihjeeseemme, joilla saat tieliikenteen osaajat kiinnostumaan: tarjoa hyvät työskentelyolosuhteet, luo kestävät urapolut, opi tuntemaan itsesi työnantajana ja muista haastatella lähtevät työntekijät!

Pula kuorma-auton kuljettajista on hälyttävä, eikä pienillä ja keskisuurilla yrityksillä useinkaan ole työnantajan brändistrategiaa, jolla tehdä yritystä ja toimialaa tunnetuksi mahdollisille työnhakijoille.

Olemme vakuuttuneita siitä, että konkreettisten, helposti toteutettavien toimien käyttöönotto ja niistä kertominen lisäisivät yrityksesi houkuttelevuutta työnantajana.

Täytä lomake, niin saat ladattavan oppaasi

common.error.invalidField:This field is invalid
Oletko...
Kuluttaja-asiakas Renkaiden jälleenmyyjä Muu
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
20 tai vähemmän 20 tai enemmän En hallinnoi kuorma-autoja
common.error.invalidField:This field is invalid
Kaluston operatiivinen johto Varastopäällikkö Hankinta ja ostot Laskutus/maksut/verot Omistaja/päämies Runkojen hallinta Ajoneuvojen huolto Kuljettaja Luottokäsittelijä Muu
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
Rahdinkuljetus Rakentaminen Henkilöliikenne Muu
common.error.invalidField:This field is invalid

Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö
Michelin Nordic AB ("Michelin") käsittelee henkilötietojasi (esimerkiksi yhteystietoja) rekisterinpitäjänä markkinointitarkoituksiin.
Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on antamasi suostumus.
Tietojen käyttö on varattu Michelinin työntekijöille.
Tämän puitteissa kerättyjä henkilötietoja säilytetään kunnes peruutat suostumuksesi. Tämä ei koske tietoja, joiden osalta sovellettava lainsäädäntö edellyttää pidempää säilytysaikaa.
Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, saada oikaistua ja korjattua mahdolliset väärät tai puutteelliset tiedot, vastustaa tietojesi käsittelyä ja rajoittaa tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Voit ottaa tietosuoja-asioissa ja oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Micheliniin tai sen tietosuojapäällikköön osoitteessa legal.general@michelin.com
Tarkempaa tietoa siitä, miten Michelin käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla osoitteessa https://www.michelin.fi/tietosuoja.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi). Lisätietoja oikeuksistasi saat vierailemalla Tietosuojavaltuutetun internet-sivuilla.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+