post hero banner labeling

Mistä nyt puhutaan rengasmerkintöjen osalta

Julkaistu 15. huhtikuuta 2021 - 2 minuutti(a) luettu

1. toukokuuta 2021 kehitys määräyksissä tuo muutoksia rengasmerkintöihin koko alalla. Haastattelimme kalustopäällikköä ja renkaiden jälleenmyyjää saadaksemme heidän mielipiteensä raskaan kaluston rengasmerkinnöistä.

 

post name pierre labeling

 
Pierre kertoo:

”Yleinen trendi alallamme on osoittaa olevansa ympäristöystävällinen”

”En oikeastaan tiedä kovinkaan paljon uusista rengasmerkinnöistä. Pakko myöntää, että noudatan vain paikallisen jälleenmyyjäni ohjeita. Tietysti yleinen trendi alallamme on osoittaa olevansa ympäristöystävällinen ja omaksua jatkuvasti ympäristön kannalta vastuullisia käytäntöjä.

Hankkiessani renkaita kuorma-autoihini huomioin ympäristönäkökohdat, mutta tärkeintä minulle ovat käyttö ja kustannukset. Jos saatavilla on kaksi samanlaista rengasta, valitsen luokitukseltaan paremman, mutta rehellisesti sanottuna olen valmis maksamaan enintään 4 prosenttia enemmän, en 10 prosenttia enemmän.”

Pierre B., tukkumyynti- ja pakkausyrityksen johtaja, Lounais-Ranska. Yrityksen kalustoon kuuluu 40 raskasta kuljetusajoneuvoa.

 

post name patrick labeling

 

Patrick kertoo:

”Enemmän kuin koskaan asiakkaat etsivät jälleenmyyjiltä neuvoja”
 ”Jälleenmyyjänä meillä on tärkeä asema neuvonantajana asiakkaillemme”

 

”Valmistajat mainitsivat lyhyesti tämän uuden merkintäjärjestelmän esitellessään tuotteitaan vuoden alussa, mutta eivät kertoneet siitä kovin yksityiskohtaisesti. Suoraan sanottuna ammattilaisia ei juurikaan kiinnosta tällainen tieto, koska he suhtautuvat usein skeptisesti siihen, kun valmistajia pyydetään arvioimaan itseään.

Esimerkiksi jotkut edullisten merkkien valmistajat voivat olla arvioissaan liian lepsuja. Vain neljään tärkeimpään globaaliin merkkiin voidaan todella luottaa, mitä tulee tarkkuuteen ja todenmukaisiin arvioihin. Nykyään kalustopäälliköt luottavat näihin merkkeihin, joiden maine on laajalle levinnyt. Jälleenmyyjänä meillä on tärkeä asema neuvonantajana asiakkaillemme. Odotamme valmistajilta enemmän tietoa näistä uusista merkinnöistä voidaksemme jakaa sitä myös asiakkaillemme.”
 

Patrick Winter-Knecht, operatiivinen johtaja, Alsace Pneus et Services, viisi toimipaikkaa Alsacen ja yksi Vosgesin alueella (Koillis-Ranskassa), yli 40 työntekijää.

     

           

   

post european tyre labeling

       

   

 


Eurooppalainen rengasmerkintäjärjestelmä on tärkeä indikaattori renkaita valittaessa – ei kuitenkaan ainoa.

Eurooppalainen renkaiden suorituskykyluokitus on helppokäyttöinen ja hyödyllinen työkalu, joka auttaa vertaamaan ja valitsemaan omaan tapaukseesi parhaiten sopivat renkaat. Tämän luokituksen kattamat suorituskykykriteerit eivät kuitenkaan ole ainoat huomioon otettavat parametrit kuorma-auton renkaita valittaessa. 

Tarvitsetko lisätietoja rengasmerkintäjärjestelmästä?
Löydät vinkkimme ja neuvomme tästä.

 

 

liity yhteisöön!

Antamalla sähköpostiosoitteeni ja klikaamalla ”vahvista/subscribe”, annan suostumukseni Michelin Nordic AB:lle lähettää minulle viestintää, tarjouksia ja suosituksia. Voit aina peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla linkkiä, jonka löydät kunkin sähköpostin alareunasta. Alta voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Olet…
Olen ammattiautoilija, käytän renkaita ja rengaspalveluita töissäni Olen renkaiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä Muu
common.error.invalidField:This field is invalid
20 tai vähemmän Yli 20 En vastaa kalustosta yhtiössämme
common.error.invalidField:This field is invalid


Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö
Michelin Nordic AB ("Michelin") käsittelee henkilötietojasi (esimerkiksi yhteystietoja) rekisterinpitäjänä markkinointitarkoituksiin.
Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on antamasi suostumus.
Tietojen käyttö on varattu Michelinin työntekijöille.
Tämän puitteissa kerättyjä henkilötietoja säilytetään kunnes peruutat suostumuksesi. Tämä ei koske tietoja, joiden osalta sovellettava lainsäädäntö edellyttää pidempää säilytysaikaa.
Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, saada oikaistua ja korjattua mahdolliset väärät tai puutteelliset tiedot, vastustaa tietojesi käsittelyä ja rajoittaa tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Voit ottaa tietosuoja-asioissa ja oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Micheliniin tai sen tietosuojapäällikköön osoitteessa legal.general@michelin.com
Tarkempaa tietoa siitä, miten Michelin käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla osoitteessa https://www.michelin.fi/tietosuoja.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi). Lisätietoja oikeuksistasi saat vierailemalla Tietosuojavaltuutetun internet-sivuilla.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+