post hero 3 tips

3 huippuvinkkiä renkaiden valintaan uuteen kuorma-autoosi

Julkaistu 15. huhtikuuta 2021 - 2 minuutti(a) luettu

Ensinnäkin VECTO-simulointityökalun1 tulokset eivät suoraan vaikuta kuljetuskaluston omistajiin... vielä. Paino viimeisellä sanalla, sillä se on todennäköisesti vain ajan kysymys. Käytä nyt hetki selvittääksesi vaihtoehtosi, jotta olet valmis tekemään parhaan valinnan kalustosi, turvallisuutesi ja tuottavuutesi kannalta!

 

michelin site blocs texte astuces copie 2

 

Vinkki nro 1: Puhu avoimesti jälleenmyyjäsi kanssa ja puntaroi kaikkia vaihtoehtojasi

Kun kyse on uusista kestävän kehityksen määräyksistä, kuten hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä ja VECTO-simulointityökalusta, ensireaktio varmasti monilla on vähentää vierintävastusta, sillä sen osuus polttoaineenkulutuksesta voi olla jopa 30 %2. Kuljetuskaluston omistajille, käyttöoloista riippumatta, matalan vierintävastuksen renkaat eivät kuitenkaan aina ole selkeä valinta, koska huomioon on otettava myös monia muita yhtä tärkeitä renkaisiin liittyviä suorituskykytekijöitä – erityisesti renkaan kulutuspinnan kestävyys ja pito.

Tärkein poiminta: valitse renkaat, jotka sopivat parhaiten käyttötarkoitukseesi ja teille, joilla ajat (OTR3, alueelliset tai paikalliset) – muista myös mahdolliset polttoainesäästöt ja pienemmät hiilidioksidipäästöt!

 

 

      

michelin site blocs texte astuces2

Vinkki nro 2: Varmista, että ymmärrät, kuinka VECTO toimii

VECTO laskee polttoaineenkulutuksen ja hiilidioksidipäästöt vakioidussa ympäristössä. Se tarkoittaa, että laskettu polttoaineenkulutus voi poiketa paljon omasta polttoaineenkulutuksestasi. Miksi? Koska ajo-olosuhteet ja kuorma-auton kokoonpano vaikuttavat polttoaineenkulutukseen suuresti. VECTO-työkalu pystyy kuitenkin erittäin tarkasti vertaamaan kahden erilaisen rengasvaihtoehdon polttoainetehokkuutta tietyissä olosuhteissa.

Tärkein poiminta: luokan B rengas kuluttaa jopa 0,6 litraa vähemmän polttoainetta 100 kilometrillä kuin luokan C rengas.4

 

michelin site blocs texte astuces3

 

Vinkki nro 3: Valmistaudu kestävään tulevaisuuteen tänään

Ekologisemman tavan valitseminen on helpompaa kuin voisi luulla. Oikea vierintävastusluokan valinnalla voidaan vähentää hiilidioksidipäästöjä ja polttoaineenkulutusta huomattavasti – ja todella helposti.

Tärkein poiminta: kun ostat uusia renkaita, tarkista vierintävastusmerkintä (RR).

 

LÄHTEET

 1 VECTO: Vehicule Energy Consumption Calculation Tool, ajoneuvojen polttoaineenkulutuksen laskentatyökalu
https://business.michelinman.com/freight-transportation/x-one-tires/save-on-fuel
3 OTR: Over The Road
4 Michelinin sisäinen simulointi tammikuussa 2021 käyttäen Euroopan komission polttoaineenkulutuksen laskentatyökalua ja käsittäen 40 % kaupunkiajoa ja 60 % moottoritieajoa. Polttoaineen (diesel) hinta arviolta 1,3 euroa/litra. Arvioidut säästöt 100 000 km ajetuilla renkailla.

liity yhteisöön!

Antamalla sähköpostiosoitteeni ja klikaamalla ”vahvista/subscribe”, annan suostumukseni Michelin Nordic AB:lle lähettää minulle viestintää, tarjouksia ja suosituksia. Voit aina peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla linkkiä, jonka löydät kunkin sähköpostin alareunasta. Alta voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä.

Olet…
Olen ammattiautoilija, käytän renkaita ja rengaspalveluita töissäni Olen renkaiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä Muu
common.error.invalidField:This field is invalid
20 tai vähemmän Yli 20 En vastaa kalustosta yhtiössämme
common.error.invalidField:This field is invalid


Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö
Michelin Nordic AB ("Michelin") käsittelee henkilötietojasi (esimerkiksi yhteystietoja) rekisterinpitäjänä markkinointitarkoituksiin.
Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on antamasi suostumus.
Tietojen käyttö on varattu Michelinin työntekijöille.
Tämän puitteissa kerättyjä henkilötietoja säilytetään kunnes peruutat suostumuksesi. Tämä ei koske tietoja, joiden osalta sovellettava lainsäädäntö edellyttää pidempää säilytysaikaa.
Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, saada oikaistua ja korjattua mahdolliset väärät tai puutteelliset tiedot, vastustaa tietojesi käsittelyä ja rajoittaa tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Voit ottaa tietosuoja-asioissa ja oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Micheliniin tai sen tietosuojapäällikköön osoitteessa legal.general@michelin.com
Tarkempaa tietoa siitä, miten Michelin käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla osoitteessa https://www.michelin.fi/tietosuoja.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi). Lisätietoja oikeuksistasi saat vierailemalla Tietosuojavaltuutetun internet-sivuilla.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+