microsoftteams image 9

Vuodesta 1940 vuoteen 1970: uskomattomimmat Michelin-innovaatiot

Julkaistu 28. elokuuta 2023 - 2 minuutti(a) luettu

Vuonna 1889 ranskalaiset veljekset André ja Edouard Michelin perustivat Michelin-yrityksen, joka on alusta lähtien aina tehnyt yhteistyötä kuljetusyritysten kanssa. Pitkä innovaation, neuvojen ja tuen historia pienille ja keskisuurille ajokalustoille, jotta niille voidaan tarjota tehokkaita ja kestäviä rengasratkaisuja. Ota selville uskomattomat innovaatiot, jotka ovat vaikuttaneet tiekuljetukseen vuosien 1940 ja 1970 välillä.

Vuodesta 1940 vuoteen 1970: uskomattomimmat Michelin-innovaatiot

Michelinillä on takanaan pitkä historia ajoneuvokantojen neuvonnasta ja tuesta, ja se on tarjonnut aina vain tehokkaampia ja kestävämpiä rengasratkaisuja.

Lähde mukaan aikamatkalle ja tutustu kaikkein muistorikkaimpiin innovaatioihin!


1940-luvulla Michelin teki jatkuvasti uusia keksintöjä. Vyörengas, joka tunnetaan nimellä Radial X, oli mullistavaa teknologiaa moniksi vuosiksi eteenpäin.

1950 teräs-koordirengas oli kuljetusyritysten suosikki.

Michelin tarjosi uuden keksinnön Pilot 80 -sarjalla 1960-luvun lopulla. Se oli ensimmäinen matalaprofiilirengas kuorma-autoille.

1970-luku päättyi lopullisella innovaatiolla: double X tubeless -renkaat, jotka helpottivat huomattavasti renkaan nostamista ja laskemista. Suurempi ajansäästö tarkoittaa suurempaa tuottavuutta!

Me keksimme pian taas jotain uutta seuraavissa osissa!

LÄHTEET:

© Collection du Patrimoine Historique Michelin

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+