MICHELIN FOR MY BUSINESS

Jos haluat löytää myönteisiä, hyödyllisiä ja inspiroivia tarinoita eri puolilta Eurooppaa, olet oikeassa paikassa. Ota siis silmälasit mukaan, laita kuulokkeet päähän ja anna seikkailun alkaa.
Liity tielle!

THE MAG NRO 3 – Tammikuu 2022

michelin site section newsletter titre

michelin site section newsletter titre

Antamalla sähköpostiosoitteeni ja klikaamalla ”vahvista/subscribe”, annan suostumukseni Michelin Nordic AB:lle lähettää minulle viestintää, tarjouksia ja suosituksia. Voit aina peruuttaa suostumuksesi klikkaamalla linkkiä, jonka löydät kunkin sähköpostin alareunasta. Alta voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä.

_ *
Olet…
  • Olen ammattiautoilija, käytän renkaita ja rengaspalveluita töissäni
  • Olen renkaiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä
  • Muu
0


Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö
Michelin Nordic AB ("Michelin") käsittelee henkilötietojasi (esimerkiksi yhteystietoja) rekisterinpitäjänä markkinointitarkoituksiin.
Käsittelyperuste henkilötietojen käsittelyyn on antamasi suostumus.
Tietojen käyttö on varattu Michelinin työntekijöille.
Tämän puitteissa kerättyjä henkilötietoja säilytetään kunnes peruutat suostumuksesi. Tämä ei koske tietoja, joiden osalta sovellettava lainsäädäntö edellyttää pidempää säilytysaikaa.
Sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi, saada oikaistua ja korjattua mahdolliset väärät tai puutteelliset tiedot, vastustaa tietojesi käsittelyä ja rajoittaa tietojasi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista ja henkilötietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen. Voit ottaa tietosuoja-asioissa ja oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Micheliniin tai sen tietosuojapäällikköön osoitteessa legal.general@michelin.com
Tarkempaa tietoa siitä, miten Michelin käsittelee henkilötietojasi, on saatavilla osoitteessa https://www.michelin.fi/tietosuoja.
Jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus valittaa asiasta Tietosuojavaltuutetun toimistoon (www.tietosuoja.fi). Lisätietoja oikeuksistasi saat vierailemalla Tietosuojavaltuutetun internet-sivuilla.

UUSIMMAT NUMEROT

home mag 3 latest issues 2

home mag 3 latest issues 2

THE MAG NRO 2 – syyskuu 2021

 

Tutustu henkeäsalpaaviin reitteihin Euroopassa, kuuntele kahden naiskuljettajan uskomattomat tarinat, lue lisää vetyenergiasta ja löydä avain digitaalistrategiasi tehostamiseen. Ja paljon muuta!

michelin site bloc accueil

michelin site bloc accueil

THE MAG NRO 1 – KESÄKUU 2021

 

Tutustu kuljetusyhteisölle omistettuun digitaaliseen aikakauslehteemme. Aiheina kestävä liikkuvuus, mitä on olla kuorma-autoilija COVID-19-pandemian aikana, VECTO-simulointityökalun vaikutus, renkaita koskevat vinkit ja paljon muuta!

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+