Materiaal- linkäsittely

Kannattavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta kaikkiin materiaalinkäsittelytoimintoihisi.

Michelin logistiikkasi palveluksessa.

Teollisuusajoneuvojen renkaat:

MICHELIN
XZM
Vaihda pidempään käyttöikään!
Näytä rengas
MICHELIN
XZM2+
Tuottavuutesi ansaitsee Michelinin
Näytä rengas
MICHELIN
XZR
Poikkeuksellisen kustannustehokas rengas pienempiin len...
Näytä rengas

Pressure Advisor

Löydä oikeat rengaspaineet teollisuusajoneuvoillesi digitaalisen Pressure Advisor -rengaspainelaskurimme avulla.

Satamat ja terminaalit


Satamien ja terminaalien työympäristöjen monimuotoisuus sai Michelinin suunnittelemaan ja kehittämään erityisen rengasvalikoiman vastaamaan näiden eri toiminta-alueiden erityisvaatimuksiin.

edito 84167281 l full construction and industry

Raskaat ja keskiraskaat trukit (pienkuormaajat), haarukkatrukit... Michelin on kehittänyt kaikkeen teolliseen käsittelyyn laajan valikoiman räätälöityjä renkaita keskittyen kolmeen päääkriteeriin: tuottavuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

TUOTTAVUUS: kun valitset Michelin-renkaat trukkeihisi, valitset myös optimoidut tuntikustannukset, jotka edistävät logistista toimintaasi.

TURVALLISUUS: tämä on yksi teollisen käsittelyn tärkeimmistä näkökohdista. Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta Michelin-renkailla on erittäin suuri iskunvaimennuskyky, mikä lisää kuljettajien mukavuutta mutta ennen kaikkea suojelee koneitasi, jopa suurikapasiteettisia trukkeja. Kyse on myös kuljetettavien tavaroiden turvallisuudesta. Vääntömomentin siirto ja nopeus on optimoitu, ja jarrutusmatkat ovat huomattavasti lyhentyneet.

LUOTETTAVUUS: käsittelytoimintoihin kehitetyn tubeless-vyörengasteknologiamme avulla vältät nopean kulumisen riskit ja pidennät renkaidesi käyttöikää merkittävästi.

Käytä nyt hetki tutustuaksesi teollisuusrenkaiden valikoimaamme.  Voit etsiä ajoneuvotyypin tai koon mukaan. Esimerkkejä yleisimmistä kokovaihtoehdoista: 7,00R12; 8,25R15; 6,50R10; 12,00R20.
 

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+