Background photo warehouse Construction and Industry

Materiaal­linkäsittely

Kannattavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta kaikkiin materiaalinkäsittelytoimintoihisi.

Michelin logistiikkasi palveluksessa.

Logo pressure advisor service Help and Advice

Pressure Advisor

Löydä oikeat rengaspaineet teollisuusajoneuvoillesi digitaalisen Pressure Advisor -rengaspainelaskurimme avulla.

Satamat ja terminaalit


Satamien ja terminaalien työympäristöjen monimuotoisuus sai Michelinin suunnittelemaan ja kehittämään erityisen rengasvalikoiman vastaamaan näiden eri toiminta-alueiden erityisvaatimuksiin.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Raskaat ja keskiraskaat trukit (pienkuormaajat), haarukkatrukit... Michelin on kehittänyt kaikkeen teolliseen käsittelyyn laajan valikoiman räätälöityjä renkaita keskittyen kolmeen päääkriteeriin: tuottavuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen.

TUOTTAVUUS: kun valitset Michelin-renkaat trukkeihisi, valitset myös optimoidut tuntikustannukset, jotka edistävät logistista toimintaasi.

TURVALLISUUS: tämä on yksi teollisen käsittelyn tärkeimmistä näkökohdista. Innovatiivisen tekniikkansa ansiosta Michelin-renkailla on erittäin suuri iskunvaimennuskyky, mikä lisää kuljettajien mukavuutta mutta ennen kaikkea suojelee koneitasi, jopa suurikapasiteettisia trukkeja. Kyse on myös kuljetettavien tavaroiden turvallisuudesta. Vääntömomentin siirto ja nopeus on optimoitu, ja jarrutusmatkat ovat huomattavasti lyhentyneet.

LUOTETTAVUUS: käsittelytoimintoihin kehitetyn tubeless-vyörengasteknologiamme avulla vältät nopean kulumisen riskit ja pidennät renkaidesi käyttöikää merkittävästi.

Käytä nyt hetki tutustuaksesi teollisuusrenkaiden valikoimaamme.  Voit etsiä ajoneuvotyypin tai koon mukaan. Esimerkkejä yleisimmistä kokovaihtoehdoista: 7,00R12; 8,25R15; 6,50R10; 12,00R20.
 

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+