Edito dock terminal Construction and Industry

Satamat ja terminaalit

Michelin-renkaat tavarankäsittelyyn satamissa ja lentoasemilla

MICHELIN X-STRADDLE 2
toiminnassa Rotterdamin satamassa

Rengas, joka on suunniteltu satamien konttilukkeihin. Nopeampi ja turvallisempi rengas, joka tarjoaa poikkeuksellisen kannattavuuden ja työn tuottavuuden.

MICHELIN X-STRADDLE 2
tyre-pressure

Pressure Advisor

Tuottavuuden kasvu alkaa jokaiselle koneelle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivista rengaspaineista. Varmista, että renkaissasi on oikea ilmanpaine Pressure Advisor -online-työkalumme avulla!

Edito industrial handling Construction and Industry

Teollisuusrenkaat

Tutustu teollisuusrenkaiden valikoimaamme.

michelin forklift tires

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

FI Edito photo xzm2 michelin container Tyre

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

Satamien ja lentokenttäterminaalien työympäristöjen monimutkaisuus sai Michelinin suunnittelemaan ja kehittämään erityisen rengasvalikoiman vastaamaan näiden eri toiminta-alueiden erityisvaatimuksiin. Ajoneuvojen, kuten nostureiden, kuljetusajoneuvojen, konttiautojen ja terminaalitraktoreiden, intensiivinen käyttö vaatii erikoisrenkaat. Näiden ajoneuvojen monimutkaisuus ja niille asetetut äärimmäiset vaatimukset edellyttävät erittäin kestäviä renkaita, jotka sietävät paremmin vaurioita ja tuhansia liikkeitä usein hyvin kuluttavilla alustoilla.

Michelin-renkaiden korkean laadun ansiosta säilytät korkean työn tuottavuuden ja hyvän tuntisuoritteen sen sijaan, että renkaat olisivat kapulana logistiikkasi hyvin öljytyissä rattaissa.

Tutustu laajaan rengasvalikoimaamme, joka on kehitetty satamissa ja lentokentillä työskentelevien koneiden tarpeisiin, sekä kattavaan kokovalikoimaamme. Esimerkkejä yleisimmistä kokovaihtoehdoista: 450/95R25; 310/80R22,5; 18,00R25.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+