Background photo adt xtra Construction and Industry

Maansiirto ja työmaat

Jämäkkä rakenne parantaa reaktionopeutta

Michelin-maansiirtorenkaat on suunniteltu kaikentyyppisille työmaille. Vaikeissa olosuhteissa ja erittäin haastavassa maastossa renkailta vaaditaan ehdotonta kestävyyttä. Erinomainen vaurionkestävyys tarkoittaa pidempää käyttöikää ja parempaa tuottavuutta. Siksi suuret maansiirtoyritykset kääntyvät Michelinin puoleen koneidensa varustamiseksi.

tyre-pressure

Pressure Advisor

Sopiva paine kaikissa olosuhteissa varmistaa renkaan käyttöiän ja suorituskyvyn optimoinnin. Pressure Advisor -rengaspainelaskurimme avulla löydät oikeat rengaspaineet kaikille koneillesi.


JA TYÖMAAN KULJETUSAJONEUVOILLE?

Maansiirtotöissä ja työmailla käytettävien raskaiden ajoneuvojen rengasvalikoimamme täyttävät kaikki liikkuvuusvaatimuksesi.

MICHELIN X® WORKS™- ja MICHELIN X® MULTI™ -renkaiden avulla löydät varmasti parhaiten odotuksiasi ja vaatimuksiasi vastaavan ratkaisun, etsitpä sitten kestävyyttä, hyvää kilometritulosta, polttoainesäästöjä tai yksinkertaisesti maksimaalista monipuolisuutta.

Päätös on sinun!

Fi photo rigid truck construction

MICHELIN Agilis CrossClimate

PAKETTIAUTOILLESI


MICHELIN Agilis CrossClimate on paras liittolainen kevyille kuorma-autoillesi, jotka liikennöivät säännöllisesti rakennustyömailla.

Pakettiauton renkaamme on suunniteltu tarjoamaan pitoa, turvallisuutta, helppoa hallintaa, polttoaineensäästöä ja mielenrauhaa. Vahvistetun rakenteensa (kumivahvikkeet sivuun kohdistuvia iskuja vastaan, hankausta kestävä kumiseos) ansiosta ne etenevät luotettavasti myös mudassa ja epätasaisessa maastossa.

Michelin-konserni tarjoaa sinulle täydellisen valikoiman renkaita riippumatta siitä, työskenteletkö energian, jätteiden käsittelyn, infrastruktuurin ja asuntojen rakentamisen ja kunnossapidon, purku- tai sementtiteollisuuden aloilla.

Digitaalisen rengashakutyökalumme avulla löydät parhaan tuotteen ja oikean koon rakennuskoneillesi. Pyöräkuormaajat, niveldumpperit, tiehöylät, kumipyöräjyrät, laahavaunut, nosturit, kippiautot: löydät varmasti teknisen ratkaisun vaatimuksiisi ja käyttötarkoituksiisi.
Muutama esimerkki valittavina olevista kokovaihtoehdoista: 460/70R24, 400/80R24, 445/95R25, 20,5R25, 23,5R25, 26,5R25, 29,5R25.

Michelinin radiaaliteknologian ansiosta renkaasi kestävät pidempään, koneiden luotettavuus paranee ja varmistat työmaasi toiminnan jatkuvuuden. Voit työskennellä turvallisesti kestävillä renkailla, joilla on hyvä vaurionkestävyys ja jotka selviävät vaikeimmistakin maasto-olosuhteista. Kuljettajiesi turvallisuus ja ajomukavuus parantuvat samalla, kun varjelet työkoneidesi elektroniikkaa.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+