Gamme pneu minning MICHELIN

Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Maanpäälliset kaivokset

MICHELIN, maailman suurimpien kaivosten suosima tuottavuuskumppani

Michelin on maansiirtorenkaiden asiantuntija ja markkinajohtaja. Pyrimme aina tarjoamaan innovatiiviset, suorituskykyiset, kestävät ja pitkäikäiset tuotteet.  Maansiirtorenkaidemme erinomaisella kestävyydellä, pintakuvioilla ja täydellisesti käyttöolosuhteisiin ja nopeuteen sovitettujen kumilaatujen valinnalla on kaivosten tuottavuuteen suora vaikutus, joka erottaa meidät kilpailijoista. Renkaiden on toimittava äärimmäisissä maastoissa ja pitkiä aikoja, jopa 23 tuntia päivässä. Siksi niiden on oltava ehdottoman luotettavia ja taattava maksimaalinen turvallisuus käyttäjilleen.

MICHELIN XDR 3 -rengas toiminnassa:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Palvelumme ja ratkaisumme
 

Markkinoiden laajimman rengasvalikoiman täydentämiseksi Michelin tarjoaa maanpäällisten kaivosten äärimmäisiin olosuhteisiin mukautetuille ratkaisuille laadukasta teknistä tukea ja markkinoiden laajimman palveluvalikoiman. Paraskaan rengas ei todellakaan ole mitään ilman parasta palvelua. Asiantuntijamme sekä simulaatio- ja analyysityökalumme auttavat sinua hyödyntämään renkaasi parhaalla mahdollisella tavalla ja parantamaan tuottavuuttasi.

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

tyre-pressure

Pressure Advisor

Kaikkiin olosuhteisiin sovitettu paine varmistaa renkaan käyttöiän ja suorituskyvyn optimoinnin. Pressure Advisor -paineneuvontatyökalumme avulla löydät oikeat paineet kaikille koneillesi.

Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Maanalaiset kaivokset

Renkaamme ja ratkaisumme maanalaisiin kaivoskohteisiin.

Yellow articulated dump truck in action

Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Louhokset

Renkaamme ja ratkaisumme louhoskohteisiin.

Michelin on maailman johtava kaivosrenkaiden valmistaja ja tarjoaa laajan valikoiman, joka on sovitettu kaikkien asiakkaiden tilanteisiin ja koneisiin: maastoajoneuvot, valtavat pyöräkuormaajat, yli 100 tonnia painavat dumpperit jne... Maanpäällisten kaivosten dumpperimarkkinat mullistaneen maailman suurimman, ”63-tuumaisen” renkaan kehittäneellä Michelinillä on aina tarjolla tuoteratkaisu.

Michelin on kuitenkin myös edelläkävijä innovatiivisissa palveluissa MEMS (Michelin Earthmover Management System) -tekniikallaan. Se on ensimmäinen elektroninen rengaspaineen ja lämpötilan valvontajärjestelmä, joka käyttää ajoneuvojesi GPS-seurantaa... Koko järjestelmän tukena ovat jatkuvasti arvostettujen asiantuntijoiden tiimit ja markkinoiden tehokkaimmat työkalut.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+