Tyre-Pressure-Monitoring-System-Michelin (TPMS) on Dumper & Reach stacker

Michelin Tire Care TPMS banner

MICHELIN® TIRE CARE TPMS

Satama- ja louhoskäyttöön suunniteltu rengaspaineiden valvontajärjestelmä parantaa turvallisuutta, luotettavuutta ja taloudellisuutta

Miksi kannattaa valita Michelinin rengaspaineen ja lämpötilan valvontajärjestelmä ?

Renkaat voivat olla ongelma, jos ne aiheuttavat ennakoimattomia katkoksia, jotka keskeyttävät liiketoiminnan ja lisäävät käyttökustannuksia. Väärät rengaspaineet voivat vaikuttaa merkittävästi renkaan käyttöikään, koneiden polttoaineenkulutukseen ja kuljettajien turvallisuuteen. Esimerkkinä maansiirtoauton 24.00 R 35 rengas: 1 barin alipaine = 3 000 euron lisäkulut koko ajoneuvosta (1)

MICHELIN® TIRE CARE TPMS tarjoaa luotettavan ja innovatiivisen, automaattisen rengaspaineen valvontajärjestelmän. Se tarkkailee renkaita 24 tuntia vuorokaudessa ja hälyttää, mikäli paine on liian matala. Näin vältät ennakoimattomat pysähdykset, jotka haittaavat liiketoimintaa ja kasvattavat huoltolaskuja. MICHELIN® TIRE CARE TPMS merkitsee turvaa, luotettavuutta, säästöjä ja kestävää kehitystä.

dealer-service-231-other-services-and-products-dot-inspection

Turvallisuus ensin

Tarkat, lämpötilakorjatut rengaspaineet vähentävät rengasperäisiä häiriötilanteita

dealer-service-220-other-services-and-products-oil,-filter-and-lube

Enemmän säästöjä

Jopa 7 %:n (2) polttoainesäästöt pienemmän vierintävastuksen ansiosta. 20 %:n alipaine kasvattaa polttoaineenkulutusta 10 %.

dealer-service-201-other-services-and-products-24_7-mecanic-and-towing-service

Optimoi kaluston käytettävyys

Yhdistetty lämpötilan- ja rengaspaineenvalvonta auttaa ennakoimaan mahdolliset häiriöt ja ehkäisemään tarpeettomat käyttökatkokset.

dealer-service-310-customer-conveniences-xpress-credit-on-all-our-products-and-services

Rengasbudjetin optimointi

Varoitusjärjestelmä auttaa ylläpitämään oikeaa painetta ja optimoimaan renkaan käyttöiän. Renkaan käyttöikä lyhenee 25 %, jos sen ilmanpaine on 20 % liian alhainen(3).

Esite satamille :

Esite louhoksille :

Tutustu paineenvalvontajärjestelmämme toimintaan

Kun varustat ajoneuvosi ratkaisullamme, saat ajoneuvoosi laitteistot (anturit, reititin), pääsyn verkkoalustaan 36 kuukauden ajaksi ja älypuhelinsovelluksen.

Rengaspaineanturi välittää tiedot ajoneuvoon kytkettyyn reitittimeen. Reititin lähettää tiedot pilveen, jolloin ne ovat käytettävissä verkkoalustan sekä puhelinsovelluksen kautta.

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Katso, miten MICHELIN TIRE CARE TPMS vastaa satamien ja louhosten haasteisiin

Discover Tire Care TPMS - english (2min30s)

Opi minuutissa, miten rengaspaineenvalvontajärjestelmä asennetaan

MICHELIN TIRECARE TPMS - Sensor Installation

Asiakkaidemme mielestä paras

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Rotterdam

Tärkein etu: paineen JA lämpötilan seuranta

"Tire Care TPMS ratkaisun tärkein etu on sekä paineen että lämpötilan jatkuva valvonta renkaan sisällä. Järjestelmä hälyttää heti, jos jotain on pielessä"**

Tekninen päällikkö

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Tournai

"Isot säästöt"**

"Tire Care TPMS:n avulla säästämme huomattavasti ajoneuvojen käytettävyydessä. Se on hyödyllinen ratkaisu, jota suosittelen lämpimästi.”**

Mobiiliko ne päällikkö

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Mielenrauhan tarjoava ratkaisu

"Luotettavat anturit on helppo asentaa."*

Fleet Manager

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Rotterdam

"Paras järjestelmä"**

“Olemme kokeilleet monia muitakin järjestelmiä, toistaiseksi tämä on paras käyttämämme järjestelmä. Sitä on erittäin helppokäyttöinen ”**

Tekninen päällikkö

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Erittäin yksinkertainen

“Houkutteleva hinta, helppo asennus, toimivuus”*

Tilin haltija

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Tournai

Reagoi nopeasti hälytysjärjestelmän ansiosta

“Vähän aikaa sitten meillä oli vuoto paripyörissä takana. Tire Care TPMS:n ansiosta kuljettaja sai nopeasti hälytyksen paineen laskusta. Pystyimme toimimaan nopeasti.” **

Mobiiliko ne päällikkö


USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (UKK)

tyre-pressure

Hallitse rengaspaineitasi Michelin Pressure Advisorin avulla

contact-us-white

Pyydä maksuton tarjous verkossa

MILLAISIIN AJONEUVOIHIN JÄRJESTELMÄN VOI ASENTAA ?

Järjestelmä on testattu ja hyväksytty seuraavissa ajoneuvoissa, joiden pyöräkoot ovat 25–49": niveldumpperi, pyöräkuormaaja, lukkinosturi (tarvitaan toistin) ja kurottaja (tarvitaan toistin).

KESTÄÄKÖ ANTURI NESTEITÄ JA VETTÄ ?

Anturia ei ole suunniteltu vesitiiviiksi. Jos renkaassa on vettä, kun anturi on asennettuna, se lähettää signaaleja vain lyhyen aikaa.

MIKÄ ANTURIN JA REITITTIMEN KÄYTTÖIKÄ ON ?

Anturi: Anturin paristo kestää noin 5 vuotta. Anturi lähettää signaalit reitittimeen 2 minuutin välein (2 sekunnin, jos renkaassa on paineongelma).
Reititin: Suunniteltu kestämään 5–10 vuotta. Yhdistetty ajoneuvon sähköjärjestelmään, ja siinä on varaparisto ajoneuvon seisonta-ajaksi.

MITÄ LÄMPÖTILOJA JA PAINEITA ANTURIT KESTÄVÄT ?

Anturi: Paineen mittausalue on 0–11,9 baria. Jos todellinen paine korkean lämpötilan vuoksi ylittää 11,9 baria ja anturi saturoituu, kojelaudassa ei näy paine- tai mittausvaroitusta (jolloin säädöt voivat olla väärät): oikea mittausarvo näkyy uudelleen heti, kun sisäinen ilman lämpötila ja paine eivät ole saturoituneita (todellinen paine alle 11,9 baria).

Reititin: Kestää lämpötiloja -40...+85 °C, anturi -40...+125 °C. Huomioi, että ajoneuvon näytöllä näkyvät tiedot lämpötiloissa -20...+70 °C.

TARVITSENKO RENGASPAINEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄN ?

Ajoneuvosi hyötyvät rengaspaineiden valvontajärjestelmästä. Euroopassa 18,1 %:ssa renkaista on väärät paineet***, alhainen rengaspaine lyhentää renkaan käyttöikää, lisää polttoaineenkulutusta ja heikentää turvallisuutta. TPMS-pakettimme avulla saat reaaliaikaiset tiedot rengaspaineistasi ja vältät nämä ongelmat.

*** Michelinin vuonna 2016 Euroopassa tarkastamista 21 197 renkaasta kaikkiaan 7 223 tarvitsi ilmanpaineen säätöä.

Oikeudelliset ilmoitukset :

(1) Simulointioletus maansiirtoauton 24. 00 R 35 -renkaalla, polttoaineenkulutus 45 litraa tunnissa, 20 % alipaine 20 % käyttöajasta: Arvo = ((Tämän alipaineen vaikutus polttoaineenkulutukseen %:eina * Keskimääräinen polttoaineenkulutus tunnissa litroina) * Tuntien lukumäärä alipaineella ((Tämän alipaineen vaikutus polttoaineenkulutukseen %:eina * Keskimääräinen polttoaineenkulutus tunnissa litroina) * Tuntien lukumäärä alipaineella) + ((Vaikutus renkaan suorituskykyyn %:eina * Renkaiden lukumäärä konetta kohden) * (Renkaan keskimääräinen hinta / Renkaan keskimääräinen käyttöikä vuosina)) + (Rengasrikkojen lukumäärä konetta ja vuotta kohden * Rengasrikon aiheuttaman katkoksen kesto tunteina) * Katkostunnin kustannus + (Keskimääräinen kustannus rengasrikon aiheuttamasta pyörän irrotuksesta * Rengasrikon seurauksena irrotettujen renkaiden lukumäärä). Nämä tiedot ovat viitteellisiä, ja ne voivat vaihdella simulaatiossa käytettyjen parametrien mukaan. Michelin ei ole vastuussa tästä simulointiolettamasta, jollei asiakas täytä suoritetun testin edellytyksiä.

(2) Lähde: CATERPILLAR QUARRY DAYS, 2017

(3) Lähde: Kunnossapito- ja käyttöopas - Michelin 2017

* Tyytyväisyystutkimus Tire Care TPMS -käyttäjille maalis-toukokuussa 2021.

** Perustuu haastatteluvideoihimme

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+